O nama

Fornax je prisutan na međunarodnom tržištu, odgovarajući na poslovne i tehničke izazove našeg vremena, radeći na složenim projektima od samog početka, uvodeći različita softverska rješenja i sisteme (primarno workflow i workforce management sisteme), integrišući proizvode, sisteme i aplikacije trećih strana i pružajući konsalting kako za gore navedene proizvode, tako i za druga područja.

Velika većina naših zaposlenih ima profesionalno iskustvo od deset i više godina tako da naš djelokrug rada obuhvata – uz ostale – područje tehničkog upravljanja i upravljanje specifičnim zadacima, dizajn, upravljanje i optimizacija pozadinskih, administrativnih i procesa podrške kao i njihovo uvođenje. Tokom rada razvili smo opsežno i izuzetno znanje u nekoliko područja IT-a. Naši uspješni projekti uključuju, ali nisu ograničeni na, projekte usmjerene rješavanju prigovora, ljudskih resursa, portabilnosti brojeva, tehničku detekciju i automatizovano otklanjanje greške te upravljanje ugovorima. Projekti obuhvataju cjelokupne sisteme odgovorne za tehničko i opšte upravljanje radnom snagom i dio su svjetskih B2B i B2C zalaganja.

Vjerujemo da uspjeh kompanije zavisi od ljudi koji u njoj rade. Posvećujemo posebnu pažnju našim ljudskim resursima, sa akcentom na kontinuiranu obuku naših zaposlenih kako bi se osiguralo njihovo unaprjeđenje u profesionalnom smislu i kontinuirano nadziremo njihov rad uz pomoć našeg sistema za procjenu performansi, omogućujući najveći mogući kvalitet rada. Brz protok informacija između naših kolega služi istoj svrsi, ubrzavanju realizacije projekata. Posjedujemo ISO 9001:2008 sertifikat.

Za razliku od velikih organizacija – zahvaljujući izostanku birokratije i nefleksibilnih pravila – u mogućnosti smo brzo odgovoriti na promjene, uključujući mogućnost neposrednog razvoja. Zahvaljujući prilagodljivoj organizacionoj strukturi i širokoj i čvrstoj mreži saradnika, u mogućnosti smo osigurati stručni tim prilagođen zahtjevima bilo kojeg projekta.

Fornax je skoro 25 godina na tržištu što pokazuje da se najviši nivo zadovoljstva naših korisnika i najbolji kvalitet rada može postići s lokalnim znanjem zaposlenih. Fornax-ova predanost kvalitetu pokazuje se u uspostavljanju lokalnih kompanija, ili pronalaženju lokalnih partnera kako bi se ispunile potrebe korisnika na najbolji mogući način. Fornax d.o.o. osnovan je 2010. godine kao lokalna podružnica kompanije Fornax u cilju opsluživanja crnogorskog tržišta.

Sve gore navedeno su činjenice. Međutim, Fronax nudi više svojim klijentima jer znamo da smo mi i naša stručnost samo dio priče. Vjerujemo da ne postoji učinkovit rad bez iskrene komunikacije, poštenog i profesionalnog odnosa. Profesionalizam i povjerenje su ključ našeg uspjeha.

 

bg_web_Eventus_full_Montenegrin

szolgaltatas

Usluge

Različite stručne kompetencije u području IT-a i poslovne konsultacije, razvoja specijalizovanih softverskih rješenja, implementacije i integracije softvera, aplikacija i sistema, te pružanje programske i sistemske podrške.

eventus

Eventus

Eventus je softverski sistem za upravljanje poslovnim procesima i ljudskim resursima (work force) u potpunosti razvijen od strane Fornaxovih inženjera. Sistem se upotrebljava u brojnim evropskim zemljama i osvojio je nekoliko nagrada.

solutions

Rješenja

Nudimo kompletna informacijska rješenja u domenu globalnog tržišta te u posebnim i istaknutim stručnim područjima.

Top